کشت محصولات تراریخته در استرالیا علاوه بر ایجاد 1.37 میلیارد دلار ارزش افزوده، اثرات زیستمحیطی کشاورزی را از طریق کاهش مصرف سموم و کاهش انتشار گازهای گلخانهای و کاهش نیاز به زمین کشاورزی کاهش داده است.
دانشمندان دانشگاه آکسفورد ژنی را کشف کردهاند که با انتقال آن به برنج میتوان توان فتوسنتزی و تحمل برنج نسبت به گرما و خشکی را افزایش داده و ثمردهی برنج را ۵۰ درصد تقویت کرد.
دکتر مارگارت کارمبو استاد افریقایی بیوتکنولوژی در گردهمایی آمادگی اجلاس کارتاهنا گفت: دروغ پردازی علیه فناوری مهندسی ژنتیک و محصولات تراریخته در حالی مطرح می شود که فواید بی نظیر آن برای انسان و محیط زیست به اثبات رسیده است.
کمیته ارزیابی ریسک مواد شیمیایی اتحادیه اروپا به تازگی در آخرین گزارش خود هر گونه سرطان زایی گلایفوسیت را مردود دانست و اعلام کرد استفاده از ترکیبات حاوی گلایفوسیت در کشاورزی مشکلی برای سلامت انسان نخواهد داشت.
کشت پنبه تراریخته در هند موجب شد سطح زیر کشت پنبه به بیش از 11 میلیون هکتار در سال 2015 افزایش یافته و با ایجاد 20 میلیارد دلار درامد ناخالص این کشور را به تولید و صادر کننده اول پنبه در جهان تبدیل نماید.
دکتر رندی هوته در حاشیه نشست آمادگی اجلاس کارتاهنا گفت: امروز نیاز به غذا و امنیت غذایی بیش از هر زمان دیگری در کشورهای درحال توسعه قابل لمس است و برای مدیریت این چالش ها لازم است از همه ابزارهای فناورانه موجود از جمله تراریخته بهره مند شویم.
محصولات تراریخته با تولید محصول بیشتر در مزارع موجود، کاهش مصرف سموم و آلودگی منابع آب و خاک و کاهش انتشار دی اکسید کربن کمک قابل توجهی به سلامت و محیط زیست کرده است.