آرشیو ماهانه

تیر 1399

دستاوردی دیگر برای جامعه علمی کشور: توقف تبلیغات ویرانگر روغن های طبیعت

به گزارش پایگاه اطلاع ­رسانی بیوتکنولوژی ایران، به دنبال پیگرد قضایی انجمن علمی ایمنی زیستی اینجا و همچنین نامه ­های ازسالی از سوی معاون وزیر بهداشت آقای دکتر شانه ­ساز اینجا و مدیرکل امورغذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، آقای دکترعزیزی اینجا، نماینده­ ی این شرکت(شرکت طبیعت سبز پارس کهن) ضمن اعلام توقف تبلیغات…

مقاله انگلیسی_”سودآوری از اطلاعات اشتباه در اقتصاد توجه: پرونده ارگانیسم های اصلاح شده ژنتیکی (GMOs)

محصولات تراریخته در سراسر جهان مورد بررسی دقیق نظارتی و آزمایشات ایمنی قرار می گیرند تا به امروز 3000 دانشمند  و هم چنین سازمان بهداشت جهانی ایمنی محصولات تراریخته برای سلامت انسان و نقش آن بر محیط را مورد بررسی قرار داده و تائید کرده اند. با وجود این شواهد علمی هنوز اختلافات سیاسی و اجتماعی در مصرف محصولات تراریخته…

سن در تسنیم شماره 13-گالیله کشی تسنیمیان/محفلی در تسنیم علیه تولید ملی فعال است

سن در تسنیم” با هدف شفاف  سازی افکار عمومی در زمینه محصولات تراریخته در پایگاه اطلاع رسانی بیوتکنولوژی ایران گشوده شده است. به طور ویژه سن در تسنیم با نورافکنی بر محفلی در خبرگزاری تسنیم که جز تخریب پژوهشگران مهندسی ژنتیک و محصولات تراریخته و روابط علمی بین المللی رسالتی دیگر ندارد، می پردازد. در این پرونده قصد داریم…

جوابیه پایگاه اطلاع رسانی بیوتکنولوژی ایران درخصوص اظهارات دکتر حمیدرضا ضیایی

پایگاه اطلاع رسانی یوتکنولوژی ایران در خصوص بخشی از مصاحبه حمیدرضا ضیایی، پزشک و پژوهشگر طب ایرانی اسلامی، در خصوص محصولات تراریخته، جوابیه‌ای به دفتر خبرگزاری ایکنا ارسال کرد.«آنچه امروز در جامعه شاهد آن هستیم، ترویج علم‌ستیزی و تقابل با پیشرفت فناوری در کشور است. حمیدرضا ضیایی، پزشک و پژوهشگر طب ایرانی اسلامی در…

سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری: یکی از بزرگترین این اشتباهات تکیه به پول نفت بود

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری همچنین گفت: نگاهی به تاریخ کشور نشان می‌دهد، هیچ زمانی تا امروز به این میزان هزینه آموزش و پژوهش نشده است. مگر در زمان ابوعلی سینا یا خوارزمی نیز تا این میزان هزینه صرف آموزش می‌شد؟ پس باید تفکرمان را تغییر دهیم. دلیل آموزش و پژوهش حل مشکلات مردم است. دانشگاه‌ها راه اندازی می‌شوند تا پس…

کرسی آزاداندیشی و تفاوت آن با کرسی نظریه پردازی

ماهیت کرسی ها حجت الاسلام والمسلمین علی اکبر رشاد ریاست پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، در خصوص کرسی های آزاداندیشی و تفاوت آن با کرسی های نظریه پردازی، معتقد است: کرسی علمی که به انواع کرسی های نظریه پردازی، نوآوری و نقد تقسیم می شود عبارت است از: مسند علمی ثابتی که برای حمایت از نظریه ها و نقدها و داوری دربارة آن ها…

رییس انجمن ایمنی زیستی ایران: مخالفان تولید محصولات تراریخته همان وارد کننده ها هستند

دکتر بهزاد قره یاضی گفت‌:‌ تولید محصولات تراریخته یکی از دستاوردهای بشر در راستای تامین امنیت غذایی در جهان است، بزرگترین تهدید بشریت امروزه تهدید امنیت غذایی در کنار امنیت کار و اشتغال است که این دو مورد به تهدید امنیت ملی منجر می شود. بر اساس شاخص های علمی، با کمبود مطلق آب مواجه هستیم، با استفاده از فناوری های جدید…

انتقاد مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از تبلیغات رسانه‌ای علیه محصولات تراریخته

دکتر عزیزی مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو : «ناسالم بودن محصولات تراریخته ادعایی است که برخی شرکت‌ها تنها برای سودآوری بیشتر به شکل رقابتی ناسالم در حال بهره‌برداری از آن هستند.البته ما به‌دنبال تبلیغاتی که موجب جهت‌دهی نادرست افکار عمومی علیه محصولات تراریخته شده است مذاکراتی با شورای سلامت صدا…

همه محصولات تراریخته‌ی موجود در بازارهای داخلی یا خارجی گواهی‌های لازم را از مراجع ذیصلاح علمی دریافت کرده‌اند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بیوتکنولوژی ایران، به نقل از رادیو گفتگو (صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران)، برنامه «روزنه» با موضوع کشاورزی و غذای سالم، در ارتباط تلفنی با دکتر علیرضا رفیعی‌پور(مشاور وزیر و مدیرکل دفتر محیط زیست و سلامت غذا وزارت جهاد کشاورزی) از شبکه رادیویی گفت و گو روی آنتن رفت. علیرضا رفیعی‌پور در…

علی اصغر ماکنعلی: ۸۳ درصد از ذرت تولیدی در جهان تراریخته است.

علی اصغر ماکنعلی در نشستی خبری درباره آخرین وضعیت شیوع بیماری تب کریمه در کشور گفت: براساس اعلام وزارت بهداشت در حوزه شیوع این بیماری نسبت به سالهای گذشته وضعیت بهتری داریم و مشکل خاصی در این زمینه وجود ندارد و تلفاتی نیز نداشته ایم. وی ادامه داد: برنامه‌های ما در زمینه کنترل این بیماری برنامه‌های آموزشی و ترویجی است…