skip to Main Content

دریافت تندیس دکتر هدایت توسط دکتر راشدی در ششمین جشنواره علوم و صنایع غذایی ایران

تهیه و تنظیم: لیلا سرمدی- دكتر حمید راشدی دانشیار دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه تهران در ششمين دوره جشنواره علوم و صنايع غذايی ايران، موفق به كسب تنديس دكتر هدايت شد. ششمين جشنواره علوم و صنايع غذايی ايران در سالن دكتر محمود زاده واقع در مركز صنعت غذا تهران و با حضور فعالان و صاحب نظران عرصه صنايع غذايی برگزار شد كه ...

دکتر حمید راشدی دانشیار دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه تهران در ششمین دوره جشنواره علوم و صنایع غذایی ایران، موفق به کسب تندیس دکتر هدایت شد.

ششمین جشنواره علوم و صنایع غذایی ایران در سالن دکتر محمود زاده واقع در مرکز صنعت غذا تهران و با حضور فعالان و صاحب نظران عرصه صنایع غذایی برگزار شد که در این میان دکتر حمید راشدی به عنوان استاد برتر و برگزیده معرفی شد.

دکتر حمید راشدی دارای مدرک دکتری مهندسی شیمی گرایش بیوتکنولوژی از دانشگاه امیرکبیر تهران (پلی تکنیک) است، وی در حال حاضر جوان‌ترین دانشیار پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران هستند که در سوابق شغلی وی می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد:

۱-    معاون دبیر شورای عالی زیست فناوری

۲-    رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران

۳-    قائم مقام معاون علوم زیستی مرکز همکاری‌های فناوری و نوآوری ریاست جمهوری

لازم به ذکر است در این جشنواره علاوه بر تقدیر از شرکت‌های برتر صنایع غذایی، از اساتید دانشگاه، کارآفرینان، دبیران موفق انجمن‌های صنفی و بازنشستگان وزارتخانه‌ها و ارگان‌های دولتی نیز تقدیر و به آنها تندیس جشنواره اهدا شد.

گفتنی است این جشنواره هرساله با حضور دکتر حبیب اله هدایت (بنیانگذار انستیتو تغذیه ایران) برگزار می‌شود.

مرکز اطلاعات بیوتکنولوژی ایران ضمن آرزوی موفقیت برای استاد برگزیده کشور، دکتر راشدی دریافت تندیس دکتر هدایت را به ایشان تبریک عرض نموده و آرزوی توفیق روز افزون برای ایشان مسئلت داریم.

تهیه و تنظیم: لیلا سرمدی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top
جستجو