مطالعات علمی متعدد سلامت محصولات تراریخته را نشان می‌دهد

دبیر شورای مشورتی مرجع ملی ایمنی زیستی با اشاره به بررسی ۹۰۰ پژوهش از سال ۱۹۹۶ تا سال ۲۰۱۶ گفت: نتایج این مطالعات نشان می‌دهد که محصولات تراریخته از لحاظ سلامت غذایی تفاوتی با محصولات غیر تراریخته ندارد.

به گزارش مرکز اطلاعات بیوتکنولوژی به نقل از ایسنا، دکتر سمیرا کهک در نشستی خبری با اشاره به اهمیت و سلامت محصولات تراریخته خاطرنشان کرد: در سال ۲۰۱۶ از سوی دانشمندان برگزیده نوبل نامه‌ای در جهت حمایت از محصولات تراریخته منتشر شد و حمایت خود را از تولید گسترده این محصولات اعلام کردند.

وی با اشاره به تحقیقات انجام شده در آکادمی‌های علوم آمریکا اظهار کرد: نتایج این مطالعات که بر اساس بررسی ۹۰۰ پژوهش از سال ۱۹۹۶ تا ۲۰۱۶ است، نشان می‌دهد که محصولات تراریخته از نظر سلامت تفاوتی با محصولات غیر تراریخته ندارند.

دبیر شورای مشورتی مرجع ملی ایمنی زیستی به افزایش سطح زیر کشت محصولات تراریخته در دنیا اشاره کرد و ادامه داد: این امر موجب شده است که امروزه با محصولات متنوع تراریخته مواجه شویم که در سطح گسترده این محصولات صادر می‌شود.

مطالب مرتبط

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.